Super Kesš!

Super Kesš

Namu - Club

Club OpenTuesday - Sunday: 22.00 - 04.00

Namu on jokaisen bilettäjän unelma Helsingin ydinkeskustassa. Rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva upea klubi tarjoaa puitteet kaupungin parhaille bileille!

Namun Superkesä 2014 - stadin parasta biletystä 6 päivänä viikossa!

Tiistai

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday, joka on taatusti stadin seksikkäin klubi ja illan...

Lue lis√§√§ »

Tiistai

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday, joka on taatusti stadin seksikkäin klubi ja illan emäntänä toimii Marianne Kallio. Tule jos uskallat! Jokaisena tiistaina luvassa yllätyksiä! Ilmainen sisäänpääsy koko illan.

Keskiviikko

Beach Club

Beach Club

Beach Club, joka on täynnä aitoa rantatunnelmaa ja illan emäntinä...

Lue lis√§√§ »

Keskiviikko

Beach Club

Beach Club

Beach Club, joka on täynnä aitoa rantatunnelmaa ja illan emäntinä toimivat Suvi Pitkänen, Tia Kiuru sekä Amanda Harkimo takaavat huikeat bileet ja täyden tanssilattian. Liput 5e, opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy klo.00 saakka.

Torstai

Sikatorstai

Sikatorstai

Sikatorstai, joka ei esittelyjä kaipaa. Luvassa sikamaisen kova meininki,...

Lue lis√§√§ »

Torstai

Sikatorstai

Sikatorstai

Sikatorstai, joka ei esittelyj√§ kaipaa. Luvassa sikamaisen kova meininki, bileterassi sek√§ tietenkin parasta musiikkia, jota kaupungista l√∂ytyy torstai-iltaisin! Menossa mukana R√ĄHIN√ĄN omat DJ Slim Kim Troy sek√§ DJ Nigo Carlos Deejay Taste! Liput 3e.

Perjantai

Klub Helsinki

Klub Helsinki

Klub Helsinki, joka nostaa stadin perjantaibileet uudelle tasolle kahdella...

Lue lis√§√§ »

Perjantai

Klub Helsinki

Klub Helsinki

Klub Helsinki, joka nostaa stadin perjantaibileet uudelle tasolle kahdella tanssilattialla ja upealla bileterassilla, joka on avoinna pilkkuun asti. Tule tsekkaamaan myös Oakley Surfbar! Club Helsinki ei jätä ketää kylmäksi ja sen takaa 1000 iloista juhlijaa! Liput 10e.

Lauantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu, joka on stadin legendaarisimpia lauantai klubeja. Paikan päällä...

Lue lis√§√§ »

Lauantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu, joka on stadin legendaarisimpia lauantai klubeja. Paikan päällä joka lauantai 1500 juhlijaa, ja huikeat bileet luvassa niin kahdella tanssilattialla kuin upealla terassillakin. Liput 10e.

Sunnuntai

Somersby Sunday

Somersby Sunday

Somersby Sunday, jonka isäntinä toimii huikea juontajakaksikko Esko...

Lue lis√§√§ »

Sunnuntai

Somersby Sunday

Somersby Sunday

Somersby Sunday, jonka isäntinä toimii huikea juontajakaksikko Esko Eerikäinen ja Niko Nousiainen. DJ:nä hääräävät DJ Luoma (CHEEK) sekä DJ A-Rok (NRJ DJSM #3). Tämä nelikko ei petä juhlakansaa! Liput 5e.

Seuraa tapahtumia Namun nettisivuilta ja Facebookissa niin tiedät, milloin tapahtuu!

Namu table service

Namu Club tarjoaa mahdollisuuden varata oman pöydän seurueelle mutkatonta illanviettoa varten. Pöytävarauksen tehneelle seurueelle tarjoamme sujuvan sisäänpääsyn ravintolaan sekä loistavaa palvelua koko illan ajan.

Nauti illasta oman porukan kesken ilman baarissa jonottamista, ja anna pöytiintarjoilijoidemme helpottaa iltanne kulkua tuomalla juomat pöytäänne kaikkine herkkuineen.

Namu Club pöytävaraukset
040 7397632
namu@namu.fi

VIP Lounge

VIP Lounge

Varaa itsellesi ja ystäville pöytä Namun uudesta VIP LOUNGESTA. Pöytäpakettiin sisältyy ilmaiset sisäänpääsyt sekä jonon ohitukset Namuun, pääsy VIP alueelle, oma VIP alueen baaritiski, juomapaketti sekä oma pöytä ja tarjoilija koko illaksi. Pöytiä varaamme alkaen 4 henkilön ryhmille. Alue on rajattu ja hintaan kuuluu myös erillinen ovimies.

Tiedustelut ja varaukset voi laittaa osoitteeseen namu@namu.fi

Voit jättää avoimen VIP Member hakemuksen sähköpostilla yllä olevaan osoitteeseen. VIP Membereillä on jatkuvia ja vaihtuvia etuja Namussa. Etuja on helppo seurata ja käyttää Namuravintoloiden mobiilisovelluksen kautta.