Namu - Club

Club OpenTuesday - Sunday: 22.00 - 04.00

Namu on jokaisen bilettäjän unelma Helsingin ydinkeskustassa. Rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva upea klubi tarjoaa puitteet kaupungin parhaille bileille!

Namun Superkesä 2014 - stadin parasta biletystä 6 päivänä viikossa!

Tiistai

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday, joka on taatusti stadin seksikkäin klubi ja illan...

Lue lisää »

Tiistai

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday, joka on taatusti stadin seksikkäin klubi ja illan isäntänä toimii Petteri Avilia. Tule jos uskallat! Jokaisena tiistaina luvassa yllätyksiä! Ilmainen sisäänpääsy koko illan.

Keskiviikko

Beach Club

Beach Club

Stadin keskiviikot eivät ole enää entisensä! Beach Clubia hostaa Maisa...

Lue lisää »

Keskiviikko

Beach Club

Beach Club

Stadin keskiviikot eivät ole enää entisensä! Beach Clubia hostaa Maisa Torppa ja Niko Saarinen. Joka keskiviikko luvassa kreisibailut ja kilpailuja! Lämmitetty ja katettu terassi takaa rantatunnelmaa säästä huolimatta.

Torstai

Terassitorstai

Terassitorstai

Terassitorstaina bailataan nimensä mukaisesti Namun terassilla. Iltaa hostaa...

Lue lisää »

Torstai

Terassitorstai

Terassitorstai

Terassitorstaina bailataan nimensä mukaisesti Namun terassilla. Iltaa hostaa Sauli Koskinen! Biletä Helsingin sykkeessä upealla maisematerassilla suoraan rautatieasemaa vastapäätä. Liput 5€.

Perjantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan päällä joka perjantai...

Lue lisää »

Perjantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan päällä joka perjantai 1500 juhlijaa, ja huikeat bileet luvassa niin kahdella tanssilattialla kuin bileterassillakin. Liput 10€.

Lauantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan päällä joka lauantai...

Lue lisää »

Lauantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan päällä joka lauantai 1500 juhliaa, ja huikeat bileet luvassa niin kahdella tanssilattialla kuin bileterassillakin. Liput 10€.

Sunnuntai

Namun
Sunnarit

Namun <br>Sunnarit

Illan isännöi tuttuun tapaan Esko Eerikäinen ja vierailevat hostit. DJ:nä...

Lue lisää »

Sunnuntai

Namun
Sunnarit

Namun <br>Sunnarit

Illan isännöi tuttuun tapaan Esko Eerikäinen ja vierailevat hostit. DJ:nä nähdään Cheekin keikka- DJ, DJ Luoma sekä bileitä nostattava DJ A-Rok. Tämä paketti ei petä ahkerampaakaan bilettäjää. Liput 5€.

Seuraa tapahtumia Namun nettisivuilta ja Facebookissa niin tiedät, milloin tapahtuu!

Namu table service

Namu Club tarjoaa mahdollisuuden varata oman pöydän seurueelle mutkatonta illanviettoa varten. Pöytävarauksen tehneelle seurueelle tarjoamme sujuvan sisäänpääsyn ravintolaan sekä loistavaa palvelua koko illan ajan.

Nauti illasta oman porukan kesken ilman baarissa jonottamista, ja anna pöytiintarjoilijoidemme helpottaa iltanne kulkua tuomalla juomat pöytäänne kaikkine herkkuineen.

Namu Club pöytävaraukset
0600 418730
namu@namu.fi

VIP Lounge

VIP Lounge

Varaa itsellesi ja ystäville pöytä Namun uudesta VIP LOUNGESTA. Pöytäpakettiin sisältyy ilmaiset sisäänpääsyt sekä jonon ohitukset Namuun, pääsy VIP alueelle, oma VIP alueen baaritiski, juomapaketti sekä oma pöytä ja tarjoilija koko illaksi. Pöytiä varaamme alkaen 4 henkilön ryhmille. Alue on rajattu ja hintaan kuuluu myös erillinen ovimies.

Tiedustelut ja varaukset voi laittaa osoitteeseen namu@namu.fi

Voit jättää avoimen VIP Member hakemuksen sähköpostilla yllä olevaan osoitteeseen. VIP Membereillä on jatkuvia ja vaihtuvia etuja Namussa. Etuja on helppo seurata ja käyttää Namuravintoloiden mobiilisovelluksen kautta.