Super Kesš!

Super Kesš

Namu - Club

Club OpenTuesday - Sunday: 22.00 - 04.00

Namu on jokaisen bilettäjän unelma Helsingin ydinkeskustassa. Rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva upea klubi tarjoaa puitteet kaupungin parhaille bileille!

Namun Superkesä 2014 - stadin parasta biletystä 6 päivänä viikossa!

Tiistai

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday, joka on taatusti stadin seksikkäin klubi ja illan...

Lue lis√§√§ »

Tiistai

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday

Erotic Tuesday, joka on taatusti stadin seksikkäin klubi ja illan isäntänä toimii Petteri Avilia. Tule jos uskallat! Jokaisena tiistaina luvassa yllätyksiä! Ilmainen sisäänpääsy koko illan.

Keskiviikko

Highway Club

Highway Club

Lähdelle lennolle kohti ääretöntä ja sen yli! Luvassa syöksylaskuja ja...

Lue lis√§√§ »

Keskiviikko

Highway Club

Highway Club

L√§hdelle lennolle kohti √§√§ret√∂nt√§ ja sen yli! Luvassa sy√∂ksylaskuja ja turbulensseja, joten tule paikan p√§√§lle katsomaan, mist√§ on kyse! Kapteeni ja lentoem√§nn√§t pit√§v√§t sinusta hyv√§n huolen, ja lupaavat ykk√∂sluokan palvelua. Liput 5‚ā¨.

Torstai

RedXCup

RedXCup

Illan hostaa Kevin Tandu. Nopeimmille paikan päällä jaossa punaiset mukit,...

Lue lis√§√§ »

Torstai

RedXCup

RedXCup

Illan hostaa Kevin Tandu. Nopeimmille paikan p√§√§ll√§ jaossa punaiset mukit, joilla saa tuttuun tapaan yll√§tyksi√§. Beer Pongia ja rentoa meininki√§ aamunelj√§√§n saakka! Liput 3‚ā¨.

Perjantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan päällä joka perjantai...

Lue lis√§√§ »

Perjantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan p√§√§ll√§ joka perjantai 1500 juhlijaa, ja huikeat bileet luvassa niin kahdella tanssilattialla kuin bileterassillakin. Liput 10‚ā¨.

Lauantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan päällä joka lauantai...

Lue lis√§√§ »

Lauantai

Club Namu

Club Namu

Club Namu on stadin legendaarisimpia klubeja. Paikan p√§√§ll√§ joka lauantai 1500 juhliaa, ja huikeat bileet luvassa niin kahdella tanssilattialla kuin bileterassillakin. Liput 10‚ā¨.

Sunnuntai

Somersby Sunday

Somersby Sunday

Illan isännöi tuttuun tapaan Esko Eerikäinen ja vierailevat hostit. DJ:nä...

Lue lis√§√§ »

Sunnuntai

Somersby Sunday

Somersby Sunday

Illan is√§nn√∂i tuttuun tapaan Esko Eerik√§inen ja vierailevat hostit. DJ:n√§ n√§hd√§√§n Cheekin keikka- DJ, DJ Luoma sek√§ bileit√§ nostattava DJ A-Rok. T√§m√§ paketti ei pet√§ ahkerampaakaan bilett√§j√§√§. Liput 5‚ā¨.

Seuraa tapahtumia Namun nettisivuilta ja Facebookissa niin tiedät, milloin tapahtuu!

Namu table service

Namu Club tarjoaa mahdollisuuden varata oman pöydän seurueelle mutkatonta illanviettoa varten. Pöytävarauksen tehneelle seurueelle tarjoamme sujuvan sisäänpääsyn ravintolaan sekä loistavaa palvelua koko illan ajan.

Nauti illasta oman porukan kesken ilman baarissa jonottamista, ja anna pöytiintarjoilijoidemme helpottaa iltanne kulkua tuomalla juomat pöytäänne kaikkine herkkuineen.

Namu Club pöytävaraukset
040 7397632
namu@namu.fi

VIP Lounge

VIP Lounge

Varaa itsellesi ja ystäville pöytä Namun uudesta VIP LOUNGESTA. Pöytäpakettiin sisältyy ilmaiset sisäänpääsyt sekä jonon ohitukset Namuun, pääsy VIP alueelle, oma VIP alueen baaritiski, juomapaketti sekä oma pöytä ja tarjoilija koko illaksi. Pöytiä varaamme alkaen 4 henkilön ryhmille. Alue on rajattu ja hintaan kuuluu myös erillinen ovimies.

Tiedustelut ja varaukset voi laittaa osoitteeseen namu@namu.fi

Voit jättää avoimen VIP Member hakemuksen sähköpostilla yllä olevaan osoitteeseen. VIP Membereillä on jatkuvia ja vaihtuvia etuja Namussa. Etuja on helppo seurata ja käyttää Namuravintoloiden mobiilisovelluksen kautta.